Hoe kom je in gesprek met de juiste kandidaten voor een specifieke opgave of vacature in je organisatie? En waar vind je deze kandidaten? Levert een advertentie of een melding op de website van de organisatie voldoende en de juiste respons op? Vanuit onze jarenlange expertise heeft Zeelenberg antwoorden op deze vragen.

Wij weten welke wegen bewandeld moeten worden om een vacature succesvol in te vullen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk binnen de publieke sector, hebben in de loop der jaren een uitgebreid kandidatenbestand opgebouwd, in het bijzonder binnen het publieke domein. Inlevingsvermogen en doorgronden van een functieprofiel is onze tweede natuur en hierdoor zijn wij in staat de juiste kandidaten aan u te presenteren. Door de werving toe te vertrouwen aan Zeelenberg, bent u verzekerd van een efficiënt proces en de juiste match.

Wat houdt dit in?

Wij nemen het gehele wervingsproces over: samen met u inventariseren wij uw wensen ten aanzien van de gewenste kandidaten en bepalen we de route die gevolgd moet worden. Resultaat is dat wij kandidaten voordragen waaruit u kunt kiezen met wie u het gesprek wilt voeren.

Hoe werkt het?

Onze aanpak wordt gekenmerkt door een actieve marktbenadering, discreet en vertrouwelijk. Met het opgestelde functieprofiel gaan wij gericht op zoek:

  • Wij plaatsen de vacature, met het volledige profiel, op onze website die veelvuldig door kandidaten wordt bezocht.
  • Wij benaderen actief en doelgericht kandidaten uit ons persoonlijke netwerk en maken tevens gebruik van ons uitgebreide kandidatenbestand.
  • Wij maken gebruik van social media.
  • In overleg met u kunnen we ook mediawerving inzetten. Door het inzetten van ons bureau kunnen geïnteresseerden met ons in alle vertrouwelijkheid hun belangstelling kenbaar maken en hun ambities met ons bespreken. Zij hoeven niet bevreesd te zijn dat wij ongevraagd gegevens doorgeven aan de opdrachtgever.

 

Wat levert het op?

Het resultaat is dat u van ons een voordracht van een aantal kandidaten ontvangt die geschikt en passend zijn op uw vraag. Deze voordracht is tot stand gekomen nadat wij uitvoerige gesprekken hebben gevoerd met kandidaten die belangstelling toonden. Uiteraard nemen wij de gehele administratieve behandeling van het wervingsproces voor onze rekening. Dit alles binnen een met u afgesproken termijn.