• Loopbaan-coaching Lees verder
  • Eigen kracht programma Lees verder
  • APPA Begeleiding Lees verder
  • Pre APPA Begeleiding Lees verder
  • Mobiliteits-dienstverband Lees verder
  • Leiderschaps-ontwikkeling Lees verder

Soms is het tijd voor een nieuw perspectief

Tijd voor het maken van andere keuzes. Omdat het past in jouw ontwikkeling, omdat jouw functie verandert, omdat je vastloopt of omdat je baan verloren gaat.

Met inzicht en vertrouwen keuzes maken voor de toekomst

Op zo’n moment kan het goed zijn samen met een coach stil te staan bij wie je bent, waar je voor staat en wat je werkelijk graag wilt. Welke rol jou past en welke toegevoegde waarde heeft dit voor een organisatie of een ander. Soms heb je je (zelf)vertrouwen ergens laten liggen en is het zaak deze weer op te halen. Welke invulling wil jij geven aan de volgende fase van je leven? En welke mogelijkheden biedt dit samen met jouw kennis, ervaring en talenten op de huidige arbeidsmarkt?

Doen wat werkt

Onze trajecten maken wij altijd op maat, passend bij jouw situatie en wensen. Geen mens is hetzelfde en wij besteden graag aandacht en energie aan zaken waar winst te behalen is en besteden geen tijd aan zaken die al goed zijn of goed gaan.

“Doen wat werkt” noemen wij dat.

Samen kunnen we meer

En om zo veel mogelijk kwaliteit en aandacht te kunnen bieden doen we dat niet alleen, maar hebben we onze krachten gebundeld met Gradus: specialist op het gebied van mobiliteit en loopbanen. Samen kunnen we nóg meer maatwerk leveren, hebben we een breder palet aan diensten met meer coaches, kennis en ervaring. Hiermee verandert er niks aan onze werkwijze. De persoonlijk aanpak blijft ongewijzigd en ook onze vertrouwde aanspreekpunten blijven alles begeleiden. Gezamenlijk kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Je leest er meer over in dit artikel.

Meer weten over Gradus? Kijk hier

Onze adviseurs

Lucienne ter Veen

Senior adviseur

Jan Willem Zeelenberg

Senior adviseur

Paul Misdorp

Senior adviseur