Onze diensten op het gebied van Loopbaan & Ontwikkeling hebben wij bij Gradus ondergebracht.
Je kunt bij hen terecht voor onder andere: loopbaancoaching, Eigen Kracht programma, APPA begeleiding, pre APPA begeleiding, mobiliteitsdienstverband en leiderschapsontwikkeling.

Soms is het tijd voor een nieuw perspectief

Tijd voor het maken van andere keuzes. Omdat het past in jouw ontwikkeling, omdat jouw functie verandert, omdat je vastloopt of omdat je baan verloren gaat.

Met inzicht en vertrouwen keuzes maken voor de toekomst

Op zo’n moment kan het goed zijn samen met een coach stil te staan bij wie je bent, waar je voor staat en wat je werkelijk graag wilt. Welke rol jou past en welke toegevoegde waarde heeft dit voor een organisatie of een ander. Soms heb je je (zelf)vertrouwen ergens laten liggen en is het zaak deze weer op te halen. Welke invulling wil jij geven aan de volgende fase van je leven? En welke mogelijkheden biedt dit samen met jouw kennis, ervaring en talenten op de huidige arbeidsmarkt?

Doen wat werkt

Onze trajecten maken wij altijd op maat, passend bij jouw situatie en wensen. Geen mens is hetzelfde en wij besteden graag aandacht en energie aan zaken waar winst te behalen is en besteden geen tijd aan zaken die al goed zijn of goed gaan.

“Doen wat werkt” noemen wij dat.