• Beschikbare Interim Professionals Lees verder
  • Ingevulde opdrachten Lees verder

Complex vraagstuk of tijdelijke behoefte?

Soms heeft een organisatie tijdelijke versterking nodig, om welke reden dan ook. Een interim professional kan dan uitkomst bieden. Vanuit een heldere opdracht boekt deze tijdelijke collega de gewenste resultaten.

Ga voor een duurzaam resultaat

Met interim management bieden wij een tijdelijke oplossing met duurzaam resultaat. Wij zijn gespecialiseerd in leidinggevende functies, voornamelijk binnen de publieke sector. Onze professionals blijven zolang als nodig is en bewegen mee met de opgave. Zij voegen iets toe en laten wat achter, zodat de organisatie verder kan.

Om tot de juiste match te komen, kijken we niet alleen naar de opdracht, maar ook naar de context waarin deze moet worden uitgevoerd. Zo zorgen wij voor de juiste persoon op de juiste plek. Iedere opgave vraagt om een andere aanpak. Een veranderopgave vraagt iets anders dan een overbruggingsperiode bijvoorbeeld.

Onze interim professionals hebben ervaring binnen diverse organisaties en domeinen en zijn in staat om diverse opgaven strategisch en integraal aan te vliegen. Ze nemen medewerkers mee in de vertaling van strategische doelen naar tactisch-operationele uitvoering.

Onze mensen maken het verschil

Zeelenberg biedt de oplossing. Ons netwerk bestaat uit ruim 200 goed gekwalificeerde interim professionals met uiteenlopende achtergronden en ervaring. Dankzij dit grote diverse netwerk kunnen we snel schakelen op vrijwel iedere vraag.

Onze adviseurs

Martin Broers

Directeur Interim

Boudewijn Marinussen

Senior adviseur gemeenten

Ron Boon

Senior interim manager

Jan Freie

Senior interim manager

Nanne Kramer

Senior interim manager

Annette van der Werf

Senior interim manager