Cees Zeelenberg

Oprichter & Senior adviseur

Beweging en ruimte zijn nodig om mensen en organisaties succesvol te laten functioneren. Dat was voor mij ooit een belangrijk uitgangspunt als HR-manager en dit is voor mij als adviseur en directeur van dit bureau nog steeds. Hoe vanzelfsprekend het ook lijkt, veel organisaties lopen vast omdat het ze ontbreekt aan die beweging en ruimte. Mijn werk en tevens drijfveer is het op gang brengen van beweging en ontwikkeling van mensen. Het doorgronden van kwaliteiten van mensen, hun ambities en passies en hoe deze binnen de context van een organisatie gericht en effectief in waarden kunnen worden omgezet.

Als oprichter en senior adviseur heb ik binnen ons bureau de ruimte om te kunnen doen wat ik leuk vind en dat is nog steeds; mensen ontmoeten en met elkaar in contact brengen. De juiste mensen vinden voor een opgave en zien dat het een succesvolle match blijkt te zijn. Organisaties willen altijd de beste kandidaat, maar voor zover wij al kunnen bepalen wie de beste is, gaat het daar niet om. Het gaat erom dat organisaties op zoek gaan naar de meest passende kandidaat. Dat een nieuwe directeur, manager of medewerker “de passende schakel” vormt waardoor een organisatie succesvoller kan worden of een opgave succesvol kan worden
gerealiseerd. Uiteindelijk maken de mensen het verschil, in alle opzichten.

De dagelijkse drukte compenseer ik graag met mijn tweede passie: het buitenleven. Na een drukke dag kun je me vaak terugvinden in de rust van mijn tuin.

Expertises

  • Werving & Selectie Lees verder