José Brus

Senior adviseur

‘Wanneer je praat herhaal je wat je al weet, door te luisteren leer je iets nieuws’

Jaren geleden heb ik op deze manier het vak van werven en selecteren geleerd. In gesprekken kom ik door goed te luisteren snel tot de kern. Door mijn oprechte interesse in én kennis van mensen, krijg ik een goed beeld van de talenten, drijfveren en persoonlijkheid van mijn gesprekspartners. Dit, in combinatie met mijn ervaring bij zowel de overheid als het bedrijfsleven, zorgt ervoor dat ik mens en organisatie duurzaam en passend met elkaar kan verbinden. De laatste jaren heb ik ervaren hoe dynamisch en divers de overheid is en daar word ik blij van.

Ik geloof in groei en beweging, daarom heb ik de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van ‘leven en werk’. Het fascineert mij hoe en waarom mensen doen wat ze doen, welke keuzes ze maken en wat er nodig is voor verdere groei en ontwikkeling. Om zo te kunnen excelleren als mens en professional. 

In de rol van senior adviseur ga ik voor u op zoek naar de juiste persoon voor uw organisatie, zodat uw organisatie werkelijk een stap verder komt. Ik zie ernaar uit om met u in gesprek te gaan.

Expertises

  • Werving & Selectie Lees verder