Onze mensen

Ron Boon
Senior adviseur / Loopbaancoach

Ik ben Ron Boon (1966), woon nog steeds ‘onder de rook van‘ Rotterdam waar ik geboren en getogen ben. Ik ben getrouwd en heb twee dochters. Qua opleiding ben ik afgestudeerd aan de Erasmusuniversiteit als bedrijfskundige, later heb ik mij met diverse coaching opleidingen en trainingen verdiept in het coach-vak.

Ik geloof dat ik verschil maak en kan maken, zowel op organisatie- als op persoonlijk niveau. Mensen en organisaties helpen hun eigen keuzes te maken en hun opgaven te realiseren geeft mij energie en inspiratie. Ik geloof in mogelijkheden van mensen en organisaties en ben nieuwsgierig naar wat hen beweegt.

Ik werk samen op basis van wederzijds vertrouwen, respect en verbinding. Jij maakt met mijn hulp jouw eigen keuzes, ik ondersteun die en werk met jou toe naar een resultaat. Jij zorgt zelf dat je grip krijgt op de door jou aangedragen zaken en meer rationeel en emotioneel in balans komt. Ik ben nieuwsgierig naar jouw beleving, verhaal en gevoel. We analyseren samen de vragen die er liggen en welke consequenties deze hebben voor jouw functioneren. Vervolgens zoeken we naar jouw oplossingen om jou te verder te helpen in jouw toekomst.

 

Ervaring

Diverse managementfuncties, zowel binnen het bedrijfsleven als lokale overheid, taakvelden: bedrijfsvoering, Openbare Werken, project- en programmamanagement en organisatieadvies.

Daarnaast ben ik sinds 2007 als professioneel coach werkzaam en als loopbaancoach gecertificeerd door de Noloc. 

terug naar overzicht  >