Josanne Algera

Adviseur

“Communicatie gaat niet over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.”

Mijn naam is Josanne Algera en ik ben werkzaam als adviseur bij Zeelenberg. Met een academische achtergrond in de communicatie en bestuurs- en organisatiewetenschap, wil ik zorgen voor de juiste persoon op de juiste plaats. Dán wordt er verschil gemaakt. Daarnaast is begrijpen hoe een organisatie in elkaar zit en dit correct kunnen vertalen naar kandidaten, in mijn ogen essentieel voor een goede match voor beide partijen.

Goede communicatie kan zorgen voor verandering, motivatie en nieuwe inzichten. Ook verschillende leiderschapsstijlen en de manier van personeel motiveren zijn onlosmakelijk verbonden met communicatie. Al deze aspecten sluiten aan bij de werving en selectie van een kandidaat. Dit zijn daarom een aantal facetten die ik meeneem in het proces van het vinden van de passende persoon voor uw organisatie.

Door middel van netwerken, kloppende vacatureteksten en kennis van publieke organisaties, help ik u het verschil maken in uw organisatie. Laten we verkennen wat de expertise van Zeelenberg voor uw organisatie kan betekenen!