Zeelenberg sluit zich aan bij de UMON groep

Met trots melden wij dat Zeelenberg vanaf 22 december onderdeel is van de UMON groep! UMON is specialist in bemiddeling van hoogopgeleide professionals in de publieke en non-profit sector. Onder UMON vallen de bedrijven OnlyHuman en DUX. En vanaf nu ook Zeelenberg.

DUX, OnlyHuman en Zeelenberg zijn en blijven herkenbare bedrijven. We bundelen onze krachten onder UMON. Daardoor staan we samen sterker in de markt.

Zeelenberg groeit door
Met de professionele partners binnen UMON kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. We hebben samen een stevige basis om door te groeien. Onze vertrouwde kwaliteit behouden we, net als onze eigen naam en gezicht, locatie, mailadressen en werkwijze.

Het vinden van een partner binnen het publieke domein die vanuit dezelfde waarde werkt, geeft een boost aan verdere groei en doorontwikkeling.

Ruim twintig jaar geleden vonden de oprichtsters van OnlyHuman elkaar in een gedeelde visie op het vak: “In 2000 richtten wij samen OnlyHuman op. Met de ambitie om organisaties en mensen bij elkaar te brengen, zodat ze elkaar versterken. Zorgvuldig, met oog voor kwaliteit en écht persoonlijk”.

Mensen maken het verschil, ieder binnen zijn of haar meest passende context. Als die ruimte er is, kunnen zowel organisaties als mensen zich maximaal ontwikkelen. Dat is waar wij voor staan, nu en in de toekomst.

Wij kijken uit naar een prachtige samenwerking binnen de UMON groep en blijven u graag van dienst!

Deel dit bericht
< Vorige

Zeelenberg en Gradus bundelen hun krachten

Met trots kunnen we melden dat de bureaus Zeelenberg en Gradus onlangs de handen ineen hebben geslagen en een strategische samenwerking zijn aangegaan. Op het gebied van loopbaan & ontwikkeling en arbeidsmobiliteit werken Zeelenberg en Gradus al enige tijd samen. Nu – op basis van goede ervaringen – wordt deze samenwerking geïntensifieerd.

Volgende >

UMON en Zeelenberg: samen het verschil maken

Sinds december 2022 maakt werving- en selectiebureau Zeelenberg onderdeel uit van de UMON-groep, waar ook de labels OnlyHuman en DUX onder vallen. “Het was tijd voor het bundelen van onze krachten in deze markt. Samen dragen we eenzelfde perspectief uit; dat van beweging en duurzame oplossingen in het publieke domein” vertelt Cees Zeelenberg.