Recruiter

voor team Interim

Als recruiter bij Zeelenberg is geen dag hetzelfde. Je spreekt kandidaten, maakt selecties en overlegt met de adviseur (met wie je nauw samenwerkt) welke kandidaat het best matcht.

We werken alleen voor het publieke domein en daardoor spreek je de hele dag bevlogen, maatschappelijk betrokken kandidaten. Doordat je in een relatief klein team werkt krijg je van alles mee en is er volop ruimte om door te groeien.

Wat ga je precies doen?

 • Je bespreekt samen met de collega’s de aanvragen (vacatures) vanuit onze opdrachtgevers, zodat je precies weet wie we zoeken.
 • Voor jouw interim opdrachten ga je op zoek naar de perfecte kandidaat. Dit kan zowel een kandidaat zijn die op de vacature reageert, als een kandidaat die we al in ons netwerk hebben. Of je gaat natuurlijk zelf op zoek naar die ideale kandidaat.
 • Je voert intakegesprekken met kandidaten en overlegt dit met je collega, zodat je samen een goede selectie kunt maken.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van talentpools, die je continu aanvult en zelf beheert. Je benadert interessante kandidaten proactief en voert oriënterende intakegesprekken.
 • Je struint regelmatig marktplaatsen af op zoek naar nieuwe, interessante interim opdrachten.

Je maakt onderdeel uit van het recruitmentteam van al onze organisaties, naast Zeelenberg bestaande uit OnlyHuman en DUX. Je overlegt maandelijks met hen over recruitmentontwikkelingen, het verbeteren van recruitmentprocessen en andere recruitment gerelateerde onderwerpen.

Dit breng jij mee

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het werven van hoogopgeleide professionals en/of executives;
 • Ervaring met social media;
 • Uitstekende (Nederlandse) taalbeheersing;
 • Bij voorkeur (enige) kennis van de overheid.

Gevraagde competenties

 • Gedreven, zelfstandig en resultaatgericht;
 • Sociaal sterk onderlegd en een goede luisteraar;
 • Geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren;
 • In staat snel te schakelen en om te gaan met deadlines;
 • Kwaliteit gericht en nauwkeurig.

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt een aantrekkelijk salaris.
 • De functie is voor minimaal 32 uur per week, maar 36 of 40 uur is zeker mogelijk.
 • Natuurlijk kan je ook gedeeltelijk vanuit huis werken, maximaal 50% van je werktijd. De andere 50% werk je gezellig op kantoor, dit kan zowel vanuit Den Bosch als Den Haag zijn (of je wisselt het af).
 • De inrichting van jouw thuiswerkplek wordt gefaciliteerd.
 • We hebben uitgebreide opleidingsmogelijkheden, toegespitst op jouw behoeften
 • We houden regelmatig teamuitjes en borrels en interessante kennissessies waar je naartoe kunt.

Zeelenberg
Wij maken samen het verschil voor organisaties binnen de publieke sector, waar we ons inzetten voor mens en organisatie. Dit doen we ruim 28 jaar en daar zijn we trots op!

We bieden werving en selectie, interim-management, loopbaancoaching, mobiliteitsdienstverbanden, assessments en talentontwikkeling.

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Door te verdiepen in het heden én wat er nodig is in de toekomst, kijken we samen met opdrachtgevers en kandidaten welke meerwaarde we kunnen bieden. Dit is altijd maatwerk. We dragen bij aan nieuw perspectief, beweging en duurzame oplossingen.

We doen dat met hart voor mensen en de publieke zaak. We zijn thuis in de wereld van politiek-bestuurlijke organisaties en kennen de dynamiek en complexiteit.

Wil jij dit?
Heb je vragen over de functie? Bel of mail Marielle Eijken (recruiter) gerust via: 06-28 24 77 08 of marielle.eijken@onlyhuman.nl

Reageren is mogelijk via de solliciteer button.

Senior adviseur

Bij Zeelenberg hebben we een eigen, vernieuwende kijk op werving en selectie. Bij ons gaat het niet om het ‘beste’ cv; wij zijn ervan overtuigd dat ménsen het verschil maken. Het gaat voor een groot deel over klik, persoonlijkheid, drijfveren. Dit zie je terug in onze werving- en selectie aanpak.

We zijn eerlijk over de kansen in de markt en vragen daarom van opdrachtgevers samen met ons een andere manier van kijken aan te gaan. Kijken naar talent en het te ontwikkelen potentieel. We durven ons stevig op te stellen als sparringpartner en adviseur.

Onze aanpak is aantrekkelijk voor opdrachtgevers en dat heeft zich de afgelopen periode vertaald in een stevige stijging van opdrachten.

Daarom zijn wij, team Werving en Selectie op zoek naar jou:

EEN SENIOR ADVISEUR

Wat doe je als Werving en Selectie Adviseur
Elk werving- en selectieproces is een nieuwe uitdaging; telkens weer verdiep je je in de specifieke context van de organisatie, de functie en de opgaven. Je bepaalt samen met de opdrachtgever wat nodig is en dúrft ook te adviseren. Vervolgens ga je op zoek naar de best passende kandidaat. Hiervoor maak je gebruik van het brede netwerk van ons bureau, je eigen netwerk en zet je overal lijntjes uit. Als je ‘het net’ ophaalt, zie je het resultaat van je werk.

Door kandidaten te ontmoeten, krijg je kleur bij een sollicitatie. Sommige kandidaten passen precies in het plaatje dat je van hen hebt, terwijl anderen je enorm kunnen verrassen. Vanuit jouw oprechte interesse ga je het gesprek aan met als doel de persoon tegenover je écht te leren kennen en vanuit nieuwsgierigheid: zou het een match kunnen zijn?

Dit proces weet je met realisme naar opdrachtgevers te vertalen.

Past dit bij jou?
Als senior adviseur bij Zeelenberg ben je nieuwsgierig naar wat mensen en overheidsorganisaties beweegt. Je combineert inhoudelijke gedrevenheid met een ondernemende instelling. Je hebt een goede balans tussen zorgvuldigheid en snelheid. Je kijkt uit naar de dynamiek van het werken met meerdere opdrachtgevers, het ontmoeten van verschillende mensen en het goede gesprek. Je stapt telkens in een andere context; daar heb je gevoel voor en je bent daarin snel thuis.

Je bent verantwoordelijk en collegiaal en helpt collega’s waar nodig met hun werkzaamheden, je brengt energie en humor met je mee. Bovenal heb je een open blik en ben je zorgvuldig in je oordeel.

Ben jij dit helemaal? Dan passen we goed bij elkaar.

Werken bij Zeelenberg
Werken bij Zeelenberg betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om het werk naar je hand te zetten. Met kansen voor talent- en persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten over het werk en ons bureau? Op www.zeelenberg.nl krijg je een eerste indruk, maar natuurlijk vertellen we je er graag meer over. Je kunt ons bereiken via 073 – 612 06 55 en vragen naar Methanie van der Lee, Wouter Nijland of José Brus.

Zie jij een match? Bel ons! We zijn vooral benieuwd naar jouw persoonlijkheid en drijfveren.

Medewerker Secretariaat & Ondersteuning

Vanwege het groeiende aantal opdrachten en aanvragen zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking voor ons kantoor in ’s-Hertogenbosch (24 uur per week).

Een functie waarin je uitgedaagd wordt, snel moet schakelen en je samenwerkt met professionals met uiteenlopende expertises.

Wat ga je doen?

Je stapt in een dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Je bent voortdurend in contact met opdrachtgevers, kandidaten en collega’s. Voor team Werving & Selectie heb je een belangrijke, ondersteunende rol; je verzorgt een groot deel van de communicatie en correspondentie rondom de werving- en selectieprocessen. Concreet houdt dit in dat je veel in contact bent met opdrachtgevers en kandidaten om processen en praktische zaken af te stemmen. Je maakt afspraken voor de adviseurs, ondersteunt in alle lopende procedures en bewaakt de voortgang.

Je vindt het dan ook leuk om als spin in het web te fungeren. Iedereen weet jou te vinden. Het ene moment heb je een kandidaat aan de lijn die vragen heeft over één van de vacatures. Het andere moment meldt een (potentiële) opdrachtgever zich bij je met een offerte-aanvraag. En tussendoor vraagt één van de adviseurs je om een planning af te stemmen met één van de opdrachtgevers. Je geniet van de hectiek en het snelle schakelen. Ondertussen houd jij het overzicht en gooi je de juiste lijntjes uit.

Daarnaast ontvang je bezoekers en staat hen te woord. Je behandelt binnenkomende telefoontjes en verzorgt correspondentie. Dit alles doe je vanuit een klantgerichte én doelgerichte houding.

Wie zijn je collega’s?

Samen met twee collega’s ondersteun je de verschillende disciplines binnen het bureau. In deze functie richt je je – samen met één van deze collega’s – voornamelijk op het ondersteunen van team Werving & Selectie. Je vult elkaar aan en vervangt elkaar indien nodig. Daarnaast verricht je met z’n drieën een aantal algemene werkzaamheden, maar tegelijkertijd heeft ieder een eigen rol en eigen verantwoordelijkheden.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste, positief ingestelde ondersteuner met een hands-on mentaliteit. Je vindt het leuk om samen met je collega’s het werk gedaan te krijgen en opdrachtgevers en kandidaten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt goed omgaan met stress en houdt overzicht. Je vindt het bovenal leuk om met mensen in contact te zijn.

Je bent taalkundig sterk en hebt MBO+ werk- en denkniveau. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Over Zeelenberg

Wij maken samen het verschil voor organisaties binnen de publieke sector, waar we ons inzetten voor mens en organisatie. Dit doen we ruim 25 jaar en daar zijn we trots op! We bieden werving en selectie, interim-management, loopbaancoaching, mobiliteitsdienstverbanden, assessments en talentontwikkeling. Dit doen we vanuit verschillende locaties door het hele land.

Wij inspireren, adviseren en faciliteren mensen en organisaties om het beste uit zichzelf te halen. Door te verdiepen in het heden én wat er nodig is in de toekomst, kijken we samen met opdrachtgevers en kandidaten welke meerwaarde we kunnen bieden. Dit is altijd maatwerk. We dragen bij aan nieuw perspectief, beweging en duurzame oplossingen.

We doen dat met hart voor mensen en de publieke zaak. We zijn thuis in de wereld van politiek-bestuurlijke organisaties en kennen de dynamiek en complexiteit.

Interesse?

Wil je meer weten over het werk en ons bureau? Op www.zeelenberg.nl krijg je een eerste indruk maar vanzelfsprekend vertellen we je er graag meer over. Je kunt ons bereiken via 073 – 612 06 55 en vragen naar Marianne Verbeek. Zij is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Zie jij een match? Reageer dan! We ontvangen jouw cv en motivatiebrief graag uiterlijk 23 juni 2021. Je kunt online solliciteren via de reageerlink op deze pagina.