Met trots presenteren we onze nieuwe huisstijl en website

Samen met jou maken wij het verschil binnen de publieke sector, waar Zeelenberg zich inzet voor mens en organisatie. Dit doen we ruim 25 jaar en daar zijn we trots op! 

In al die jaren is er veel veranderd, in de samenleving en binnen ons bureau. 

Als bureau denken we voortdurend na over ons bestaansrecht, onze ‘Why’. Werkwijzen passen we dan ook aan op wat de omstandigheden en behoeften vragen. Voor ons was nu het moment aangebroken om ook eens stil te staan bij onze huisstijl. We nemen afscheid van onze ‘oude jas’ en presenteren met trots onze nieuwe website en huisstijl!

Samen werken aan de dag van morgen

Een nieuwe uitstraling zet je niet zomaar neer. Daar ging een uitgebreide brainstorm aan vooraf. We gingen alle elementen langs die van een merk een merk maken. We spraken met elkaar over onze doelen, ons ‘waarom’, onze waarden en de persoonlijkheid van ons merk. 

Tijdens de brainstorm viel op dat we allemaal één ding gemeen hebben: we willen een duurzame bijdrage leveren aan de toekomst van de publieke sector. Samen werken aan de dag van morgen. En bij de dag van morgen denken we aan een zonsopkomst. Daar zijn de kleuren van onze nieuwe huisstijl op gebaseerd. Op de zonsopkomst die een nieuwe dag inluidt en mensen nieuwe kansen biedt om het verschil te maken.

Mensen maken het verschil

Wij zijn ervan overtuigd dat mensen het verschil maken. Daarom werd dit ons motto. Want waar we gaan voor de dag van morgen, zijn het uiteindelijk de mensen die het verschil maken. De kandidaten met wie we samen op zoek gaan naar een nieuw of ander perspectief. De opdrachtgevers waar we dagelijks voor aan de slag gaan. De interim professionals die tijdelijk zorgen voor blijvend resultaat. En ten slotte natuurlijk onze bevlogen professionals met hart voor mens en de publieke zaak.

Alles komt samen

Wij zijn trots op het verhaal, de historie en filosofie van Zeelenberg. Naast de – voor jou inmiddels – vertrouwde gezichten hebben de afgelopen tijd ook jonge mensen voor ons bureau gekozen. Samen met hen werken we aan de toekomst, vanuit onze filosofie dat mensen het verschil maken. Dit  komt nu allemaal mooi samen in onze nieuwe website en huisstijl. 

We nodigen je van harte uit om verder rond te kijken op onze nieuwe website en zijn natuurlijk benieuwd wat je van onze nieuwe uitstraling vindt. 

Deel dit bericht
< VorigePre APPA Begeleiding

Slimme wethouder is op de toekomst voorbereid!

Als je als wethouder begint, denk je niet meteen aan je loopbaan daarna. Toch eindigt ook deze functie op enig moment. Voor wethouders liggen de banen dan lang niet altijd voor het oprapen, zo meldt ook weer het Emma-onderzoek (Experts in Media en Maatschappij, 2020).

Volgende >Leiderschapsontwikkeling

Als leiderschap niet meer voorbehouden is aan enkelen

De manier waarop we onze samenleving organiseren verandert. Dat betekent een andere manier van denken en uitvoeren voor (overheids)organisaties, waarin hun rol transformeert. Om organisaties te inspireren en handvatten geven over hoe dit vraagstuk aan te pakken, zijn Jan Willem Zeelenberg en Paul Misdorp in 2015 gestart met de Leercirkels: een programma waarin leiderschap en talentontwikkeling centraal staan.