Wilma Atsma per 1 september nieuwe directeur a.i. Zeelenberg

Per 1 september 2023 is Wilma Atsma de nieuwe directeur ad interim van Zeelenberg. Zij volgt Cees Zeelenberg op, die als strategisch adviseur betrokken blijft bij het bureau. Wilma heeft ruime ervaring binnen de lokale overheid en is al jaren werkzaam binnen Zeelenberg.

Cees licht toe “Nadat mijn bureau in december 2022, 28 jaar na de oprichting, onderdeel is geworden van de UMON groep, is het nu tijd om het stokje van algemeen directeur over te dragen aan Wilma. Bij haar zijn de medewerkers en de opdrachtgevers in goede handen. Als strategisch adviseur blijf ik betrokken. Ook zal ik opdrachten blijven doen.”

Wilma Atsma wordt als directeur a.i. verantwoordelijk voor Zeelenberg. Vooralsnog is afgesproken dat zij deze rol op zich neemt tot 1 juni 2024. De komende periode worden keuzes voor de periode daarna gemaakt. Met haar ruimte ervaring bij de lokale overheid brengt zij kennis en kunde mee als het gaat om werving en selectie, loopbaan en ontwikkeling. Wilma heeft onder andere bij diverse gemeenten gewerkt als gemeentesecretaris.

Hart voor de lokale overheid
Zeelenberg is uitgegroeid tot een gezaghebbend bureau waar professionele mensen werken met veel deskundigheid en hart voor de lokale overheid. Daarnaast ontwikkelde het bureau een geheel eigen werkwijze als het gaat om werving en selectie en het plaatsen van mensen in (interim) functies en opdrachten. Steeds staat daarbij het “inpassen van de mens binnen de context” centraal. Mensen maken immers altijd het verschil.

Onderdeel UMON groep
UMON is het moederbedrijf achter de sterke merken OnlyHuman, DUX en Zeelenberg. Met gebundelde krachten werken wij vanuit eenzelfde overtuiging als specialisten binnen de publieke sector. Wij zorgen ervoor dat mensen en organisaties elkaar verder brengen door te excelleren en het beste uit jezelf te halen. UMON staat voor verstand van zaken en hart voor mensen.

Den Haag, 14 september 2023

Deel dit bericht
< VorigePsychologie

Zeelenberg: De hele mens moet meedoen op het werk

Sanneke Zeelenberg is assessmentpsycholoog bij Zeelenberg, onderdeel van de UMON-groep. Met assessments, talentscans en coaching biedt Zeelenberg Psychologie professionals in de (semi-)publieke sector de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Sanneke: “De hele mens moet meedoen op het werk.”

Volgende >

Sanne Visser start als Directeur Zeelenberg

Met trots kondigen we de benoeming aan van Sanne Visser als de nieuwe directeur van dochterbedrijf Zeelenberg.