Raymond

Adviseur

‘Door de vraag achter de vraag te stellen, ontdek je de mens achter het masker.’

In mijn werkzame leven kom ik het best tot mijn recht als een verbinder met hart voor mensen. Met oprechte interesse, een persoonlijke aanpak en door het stellen van verdiepende vragen, streef ik ernaar om mijn gesprekspartners echt te leren kennen en te kunnen bijdragen aan het proces waarin zij zitten.

Na een periode van 5 jaar in de arbeidsbemiddeling en advisering binnen de onderwijssector, heb ik bewust gekozen voor deze adviseursrol bij Zeelenberg. Vooral de visie waarin niet alleen wordt gekeken naar ‘’de beste’’, maar vooral naar ‘’de best passende’’ kandidaat, spreekt mij ontzettend aan. Als professional sta ik voor het behalen van succes door jezelf te zijn. Eigenschappen die mij hierin helpen zijn mijn open-minded en leergierige kijk op nieuwe omgevingen en uitdagende omstandigheden.

Binnen Zeelenberg beleef ik de oprechtheid in de uitspraak ‘mensen maken het verschil’. Ook is er veel kennis en kunde in de organisatie, waardoor mijn leergierigheid gevoed wordt en ik mij als een vis in het water kan voelen. Onderdeel zijn van het proces waarin meer mensen op de juiste plek komen is wat mijn functie interessant, dankbaar en waardevol maakt.