Paul Misdorp

Senior adviseur

Wat mij in mensen en organisaties steeds intrigeert, is hoe oude opvattingen en oude handelingspatronen voort blijven leven. Tegen de klippen op. Terwijl ze vaak nog sterker worden als de urgentie en noodzaak om te veranderen wenselijker blijken dan ooit. Het overwinnen van weerstand en het omkeren van regressie zijn uitdagingen die mij nieuwsgierig maken en die ik daarom graag aan ga.

Gevalideerde kennis, inzichten en modellen helpen me daarbij, maar dat is niet genoeg om mensen en organisatie voor te bereiden op andere tijden. Veel belangrijker is het telkens weer vanuit verschillende perspectieven stellen van de lastige Waarom-vraag: ‘waarom doe je wat je doet, wat bereik je daarmee en spoort het met je eigen missie, datgene waar je voor gaat en staat?’

Als betrokken, maar onafhankelijk kennispartner draag ik bij aan de sterk mensgerichte visie van Zeelenberg. We maken de samenleving – de context voor mens en organisatie – een beetje bewuster door te proberen externe ontwikkelingen en intrinsieke motivatie van mensen te koppelen.

Expertises

  • Loopbaan & Ontwikkeling Lees verder
  • Leiderschaps-ontwikkeling Lees verder