Lucienne ter Veen

Senior adviseur

Ik ben Lucienne ter Veen en ik werk bij bureau Zeelenberg als Senior Adviseur en NOLOC erkende Loopbaan Professional. Ik houd me graag bezig met beweging in organisaties en ontwikkeling van mensen. Altijd op zoek naar de synergie tussen deze twee, omdat ik er in geloof dat er dan de mooiste dingen gebeuren!

Om in deze tijd ‘bij’ te blijven moet je blijven ontwikkelen. Maar soms is een grotere verandering nodig. En dit vraagt inzicht, vertrouwen en lef. Echte verandering begint vaak bij stilstaan, goed en soms ook anders kijken, je verbinden met je werkelijke waarden maar ook met de realiteit. Om vervolgens met gerichte acties in volle vaart vooruit te kunnen. Lef is nodig om te experimenteren, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken, anders te profileren, maar ook om te mogen falen en er van te leren en weer door te gaan. Zonder de ruimte om te mogen falen is ontwikkeling moeilijk. Dit geldt voor individuele mensen maar ook voor organisaties, uiteindelijk is een organisatie ook maar een verzameling mensen.

Al ruim 20 jaar werk ik binnen het vakgebied van HRM voor non-profit organisaties. Binnen diverse organisaties heb ik interim opdrachten vervuld vaak in de aanloop naar of in de fase van een fusie. De combinatie van individuele begeleiding en werken in een organisatie houdt mij op beide fronten scherp.

Expertises

  • Loopbaan & Ontwikkeling Lees verder
  • Loopbaan-coaching Lees verder
  • Mobiliteits-dienstverband Lees verder
  • APPA Begeleiding Lees verder
  • Pré APPA Begeleiding Lees verder
  • Eigen Kracht Programma Lees verder