Matching

Een passend aanbod op uw vraag

U zoekt vandaag iemand om met u te werken aan de toekomst. Goede gekwalificeerde mensen zijn het sociaal kapitaal van uw organisatie. Het verbinden van de juiste persoon aan uw opgaven is dan ook van groot belang.

perfecte match

Uw vraag en de context is leidend, een perfecte match is ons doel. Wij zorgen voor een goede match en bieden u actieve begeleiding gedurende het gehele proces. U kunt ons ook inschakelen om delen van het proces voor onze rekening te nemen.

Werving & Selectie

Een cv vertelt niet alles

Hoe kom je in gesprek met de juiste kandidaten voor een specifieke opgave of vacature in je organisatie? En waar vind je deze kandidaten? Levert een advertentie of een melding op de website van de organisatie voldoende en de juiste respons op?

Inlevingsvermogen

Vanuit onze jarenlange expertise heeft Zeelenberg antwoorden op deze vragen. Wij weten welke wegen bewandeld moeten worden om een vacature succesvol in te vullen. Wij beschikken over een groot landelijk netwerk binnen de publieke sector, hebben in de loop der jaren een uitgebreid kandidatenbestand opgebouwd, in het bijzonder binnen het publieke domein. Inlevingsvermogen en doorgronden van een functieprofiel is onze tweede natuur en hierdoor zijn wij in staat de juiste kandidaten aan u te presenteren. Door de werving toe te vertrouwen aan Zeelenberg, bent u verzekerd van een efficiƫnt proces en de juiste match.

Meer over Werving & Selectie

Executive Search

Gericht op zoek naar de gewenste kandidaat

U bent op zoek naar de juiste kandidaat voor een toppositie in uw bestuur of directie van uw organisatie. Discretie en vertrouwelijke behandeling zijn cruciaal in dergelijke trajecten omdat je als organisatie wellicht niet kenbaar wilt maken dat je een bepaalde vacature op een cruciale plek in je organisatie hebt.

Succesvolle invulling

Dit vraagt om de expertise van Zeelenberg! Gericht, zorgvuldig en discreet. Door de executive search toe te vertrouwen aan bureau Zeelenberg, bent u verzekerd van een succesvolle invulling

Meer over Executive Search

Interim management

Een frisse en objectieve blik van buiten

Soms heeft u tijdelijk specifieke kwaliteiten nodig om een periode te overbruggen, verandering in gang te zetten of een project te leiden. Als u gebruik maakt van interim-management krijgt u iemand die met een frisse blik kijkt en niet gebonden is aan uw organisatie.

Resultaten die u verwacht

Zeelenberg werkt met veel goed gekwalificeerde interim- en projectmanagers die voor uw organisatie hierin uitkomst kunnen bieden. Een resultaatgericht plan van aanpak maakt dat de verwachtingen tussen u als opdrachtgever en de interim-manager expliciet en concreet zijn. Door regelmatig af te stemmen over de uitvoering van dit plan blijft u nauw betrokken en kunnen indien gewenst zaken worden aangepast. Zo boekt de manager de resultaten die u verwacht.

Meer over Interim management

Interim professionals

Ervaren interim-manager/organisatieontwikkeling

U zoekt iemand die uw organisatie verder brengt.

ervaren (interim) gemeentesecretaris/adviseur organisatieontwikkeling

.

ervaren (interim) gemeentesecretaris/adviseur organisatieontwikkeling

.

ervaren (interim) manager Fysiek Domein/adviseur organisatieontwikkeling

.

Inschrijven vacatures

Inschrijven bij Zeelenberg

Wij zijn continu op zoek naar talent voor tijdelijke of vaste functies/opgaven in de publieke sector. Klik hieronder om u in te schrijven of uw gegevens te actualiseren. Geef in uw motivatiebrief kort aan wat de aanleiding is van uw inschrijving of update van uw gegevens. Hierna beoordelen onze adviseurs of u eventueel uitgenodigd wordt  voor een oriĆ«nterend gesprek.

Inschrijven

Zeelenberg heeft aansprekende en interessante vacatures staan, ga via onderstaande knop naar het volledige overzicht.

overzicht vacatures