Zet de bestuurlijke pet af bij vernieuwd assessment

Onder het motto ‘Mensen maken het verschil’ zet Zeelenberg zich in voor mensen en organisaties in de publieke sector. Als assessmentpsycholoog helpt Sanneke Zeelenberg medewerkers om hun volle potentieel aan te spreken en organisaties om daar de vruchten van te plukken. Zij vertelt over een nieuwe vorm van assessments voor gemeentesecretarissen.

Artikel Zet de bestuurlijke pet af bij vernieuwd assessment

Assessments

Herken je dit?

Wil jij jouw medewerker helpen om potentieel te benutten en wellicht door te groeien naar een nieuwe functie? Wil je zeker weten of je sollicitant de juiste persoon is voor de functie? Verandert de organisatie waardoor er andere eisen worden gesteld aan jouw medewerker? Of wil je inzicht in hoe je het werk voor jouw medewerker uitdagend houdt?

Mensen maken het verschil in jouw organisatie. Daarom is het zo belangrijk dat mensen zelf succesvol zijn. En dit begint met inzicht en informatie.

Voor het verkrijgen van inzicht of informatie gebruiken we assessments.

Selectie- of ontwikkelassessment?

Het ontwikkelassessment van Zeelenberg geeft inzicht in de ontwikkelmogelijkheden van jouw medewerker. Je weet daarmee of jouw medewerker zich kan ontwikkelen richting het ontwikkeldoel en wat de volgende stappen zijn.

Het selectieassessment kijkt of jouw kandidaat geschikt is voor de functie, de juiste competenties heeft en van toegevoegde waarde kan zijn. Gecombineerd leidt dit tot een helder en onderbouwd aanstellingsadvies waarmee de kandidaat een vliegende start kan maken in de nieuwe functie.