Wat is jouw plan?

Als wethouder wil je iets voor de samenleving betekenen. Gedrevenheid en stevige ambities kenmerken menig wethouder. Toch komt er op enig moment ook een einde aan deze functie. Dit kan jouw eigen besluit zijn, door een verkiezingsuitslag of een andere reden. Een nieuw perspectief is dan niet altijd direct voorhanden. Je hebt er mogelijk nog niet over nagedacht. Of weet niet hoe je de volgende stap zet. Pré-APPA-begeleiding bied je de kans om al tijdens de ambtsperiode te werken aan een nieuw perspectief. 

Samen op zoek

Zeelenberg biedt ondersteuning bij jouw loopbaan in de vorm van Pré-APPA-begeleiding, en met succes! Dit doen we door samen op zoek te gaan naar jouw idealen en toegevoegde waarde. Welke mogelijkheden zijn er op de huidige arbeidsmarkt? Welke organisaties passen bij jou?

Pré-APPA bij Zeelenberg

Zeelenberg is al meer dan 25 jaar actief binnen het publieke domein met werving & selectie, interim-management en loopbaan & ontwikkeling. We beschikken dan ook over een groot en goed netwerk. Waar mogelijk brengen wij je uiteraard graag in contact. Daarnaast hebben we diverse samenwerkingen met bijv. De Erkende Toezichthouder, Platform31 en Dionysia Advies voor opleidingen en expertiseplekken.