Waar en hoe kom jij tot je recht?

Ben je toe aan de volgende stap in je werkzame leven maar vraag je je af wat die stap moet zijn? Vraag je je af of je nog op de goede plek zit? Ben je op zoek naar een andere baan? Of loopt het niet helemaal lekker op je werk? Er zijn verschillende redenen te bedenken om een loopbaancoach in de hand te nemen en te onderzoeken hoe en mogelijk waar jij tot je recht kunt komen.

Samen op ontdekking

Samen gaan we op zoek naar wie je werkelijk bent, waar je voor staat en aan welke thema’s jij je wilt verbinden. Wat jouw profiel is en welke rol dit in zich heeft. Welke toegevoegde waarde heeft dit voor een organisatie of een ander? Welke invulling wil jij geven aan de volgende fase van je leven? En welke mogelijkheden dit biedt op de huidige arbeidsmarkt?

Inzicht, vertrouwen en perspectief

Tijdens deze ontdekkingstocht werken we aan inzicht, vertrouwen en een nieuw perspectief. Inzicht in jouw passies en interesses, drijfveren en waarden, talenten en vaardigheden. Het vertrouwen in jouw mogelijkheden. En welke realistisch perspectieven biedt dit op de huidige arbeidsmarkt? Door anders te kijken is er altijd meer mogelijk dan je denkt. We begeleiden je zodat jij weer klaar bent voor de arbeidsmarkt en een stap kan maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Zeelenberg biedt loopbaantrajecten aan om met jou aan de slag te gaan waarin je jezelf (her)ontdekt onder begeleiding van een loopbaancoach. We maken je ‘fit’, zodat je de juiste stappen kunt zetten voor een nieuwe start. Ieder programma is maatwerk en richten we samen met jou in met voor jouw waardevolle onderdelen.

Het traject bestaat uit zes tot acht sessies. Heb je daarna nog behoefte aan enige ondersteuning dan kunnen we het traject verlengen met een strippenkaart van enkele sessies.