Als politiek ambtsdrager kun je besluiten niet door te gaan met een volgend termijn, tussendoor te stoppen, of kan de uitslag van de verkiezingen je niet de mogelijkheid bieden om door te gaan. Een nieuw perspectief is dan nog niet altijd direct voor handen.

De volgende stap

Van wethouder tot kamerlid, wij helpen je graag met onze APPA begeleiding. Zet met Zeelenberg de volgende stap in jouw carrière. Welke invulling geef jij aan de volgende fase in je leven? We stippelen met jou een traject uit dat past bij jouw behoefte en binnen de APPA regeling.

APPA begeleiding bij Zeelenberg

De Algemene Pensioenwet Politieke Ambtsdragers regelt jouw pensioen en uitkering na een politieke carrière. Binnen deze regeling is er sprake van een sollicitatieplicht maar wordt ook loopbaanbegeleiding geboden. Voor de loopbaanbegeleiding ben je vrij in de keuze voor een bureau.

Ben je voormalig politiek ambtdrager? Dan begeleiden wij je graag naar een volgende stap in je carrière. Van wethouder tot kamerlid, wij helpen je professioneel en discreet met onze Appa-begeleiding. Zeelenberg voldoet aan alle vereisten en werkt samen met Raet, APG/Loyalis en ProAmbt. Wij hanteren een schappelijk tarief en reserveren binnen het budget voldoende ruimte voor scholing of andere specifieke ontwikkelingswensen.