Invoegen in een veranderende samenleving en een veranderende arbeidsmarkt.

Wat vraagt dit van bestuurders, directeuren, programmamanagers..

Wellicht heeft u er voor gekozen niet verder te gaan als wethouder of is er een situatie ontstaan waardoor zich deze kans niet heeft voorgedaan. Dan dient zich de vraag aan wat ga ik nu doen?

Heeft u al eens nagedacht over een nieuw ander toekomstperspectief? Welke ambities en wensen heeft u? En waar wilt en kunt u van betekenis zijn? Welke kwaliteiten en ervaring heeft u te verzilveren? Uw kansen en mogelijkheden staan uiteraard niet los van de arbeidsmarkt en de huidige samenleving.

Als gestopte wethouder krijgt u te maken met de Appa-regeling. Binnen deze regeling is er een vergoeding voor loopbaanbegeleiding. Na uw ontslagdatum heeft u drie maanden de tijd om een keuze te maken voor een bureau. Als Zeelenberg ondersteunen wij ook wethouders bij het vinden van een nieuwe toekomstperspectief en werk. 

Hoe de huidige samenleving er uit ziet en wat dat betekent voor organisaties, voor werk en voor u, daarover gaan we graag met u in gesprek. En uiteraard geven wij u graag een inkijkje wat de begeleiding van Zeelenberg betekent.

Graag nodigen wij u uit voor ons kosteloos seminar, deze geven wij op:

Woensdag 23 januari 2019    - Bij Hanz, Hanzeplein 11-27, Zwolle

of

Woensdag 30 januari 2019    - kantoor Zeelenberg, Koningsweg 9, Den Bosch

Inschrijven graag vóór de 13e januari 2019 via welkom@zeelenberg.nl onder vermelding van Seminar Invoegen, en vermelding van de datum, uw naam, mail-adres en telefoonnummer.

Wij hopen u te ontmoeten!