Onze mensen

Irene van Eijndhoven
Senior Adviseur

Als senior adviseur ondersteun ik opdrachtgevers bij het invullen van tijdelijke en vaste posities op niveau van directie, management en professionals. Hiernaast begeleid ik directeuren, managers en professionals in loopbaanoriëntatie en arbeidsmarktbewerking.

 

Ik ga voor de perfecte match tussen talent en opgave, stimuleer mensen om het beste uit zichzelf te halen, zichzelf verder te ontwikkelen en regisseur te zijn van hun eigen loopbaan. Met gevoel voor mensen en verstand van zaken breng ik mensen en organisaties bij elkaar. Het geeft me altijd veel voldoening als dit weer gelukt is.

 

Ik los graag, vaak in samenwerking met anderen, management- en organisatievraagstukken op waar opdrachtgevers mee te maken krijgen. Het gaat mij er uiteindelijk om dat ik een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Door mij in organisaties en opdrachtgevers te verdiepen, ook als er nog geen sprake is van een specifieke vraag, kan ik sneller acteren als er een vraag ontstaat. Door goed te luisteren en door te vragen krijg ik een antwoord op de vraag achter de vraag. Ik ga altijd op zoek naar wat een opdrachtgever volgens mij echt nodig heeft.

 

Natuurlijk stel ik alles in het werk om te zorgen dat onze opdrachtgevers en kandidaten een positief gevoel hebben over de door ons bureau verleende dienst. In mijn vrije tijd zing ik in een koor en geniet ik van vrienden, familie en gezin.

terug naar overzicht  >