In het nieuws

VNG Magazine - november 2018

In het VNG Magazine is een interview over onze visie op de APPA-begeleiding geplaatst. Lucienne ter Veen vertelt hierin hoe Zeelenberg oud-ambtsdragers begeleidt naar een carrière na de politiek.

VNG Magazine, een carrière na de politiek

 

Binnenlands Bestuur - september 2018

Het interview over onze visie op Werving & selectie wat eerder ook in de VNG congreskrant is geplaatst, is ook in de september editie van Binnenlands Bestuur verschenen. Cees Zeelenberg en Wouter Nijland geven hierin hun zienswijze op 'de juiste match'.

Binnenlands Bestuur, visie op Werving & selectie

 

VNG jaarcongres 2018

Voor de congreskrant 2018 van het VNG heeft Zeelenberg twee interviews gegeven over haar visie op Loopbaan & mobiliteit en Werving & selectie. Zeelenberg staat 26 en 27 juni a.s. op het VNG jaarcongres 2018 in Maastricht, standnummer 110. We zouden het leuk vinden u daar te ontmoeten.

Artikel VNG krant, visie op Loopbaan & mobiliteit

Artikel VNG krant, visie op Werving & selectie

 

Wisselende Wereldbeelden

De Wisselende Wereldbeelden wordt prominent in beeld gebracht op de site van Ambtenaar 2.0. Op de Dag van de Ambtenaar 2.0 / 2016 is er wederom erkenning voor de visie van Zeelenberg. Klik op de link; Dag van de Ambtenaar 2.0

 

Burgerkracht

Naar aanleiding van de Themadag "Beheer Openbare Ruimte" van NVHR en Stadswerk waar Jan Willem Zeelenberg als spreker zijn visie op de transitie naar de participatiesamenleving gegeven heeft, is er in editie van Stadswerk een artikel over Burgerkracht opgenomen. Het artikel is via deze link te downloaden:

Anders kijken naar burgerkracht