Onze mensen

Lucienne ter Veen
Senior adviseur/ (interim) projectleider/loopbaancoach

"Leren vanuit het verleden, kijkend naar de toekomst, leven in het heden; uiteindelijk gaat het erom wat je doet!"

 

"Spijt kun je enkel hebben van impulsieve keuzes. Wanneer bewuste keuzes anders uitpakken is dat leren. Om mensen en organisaties te begeleiden bij het maken van bewuste keuzes en leren vind ik een boeiend proces. Het liefst ben ik samen op zoek naar werkelijke waarden en drijfveren, wat iemand of een team in huis heeft en wat de toekomst ons brengt. En hoe kunnen we hier nu al op inspelen. Daarbij ben ik een doener en help ik graag bij het daadwerkelijk uitvoeren. Doen is dan voor mij het inhoud geven aan de gekozen waarden. 

 

Binnen organisaties werk ik graag als projectleider of adviseur aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmobiliteit, strategische personeelsplanning & - ontwikkeling of duurzame inzetbaarheid. Mijn kracht ligt in het vertalen van een visie naar beleid en het omzetten in concrete acties. 

 

Als loopbaancoach werk ik graag aan het (opnieuw) bewust worden van talenten en kwaliteiten. Deze vertalen in toegevoegde waarde. Het weer ophalen van het zelfvertrouwen dat iemand soms ergens heeft laten liggen of het onderzoeken van wat iemand belemmert. We zijn in deze tijd niet erg vaardig meer in het omgaan met ongemakken; hier is vaak veel winst te behalen."

terug naar overzicht  >