Gemeente Landsmeer

Astrid Nienhuis, burgemeester Landsmeer

"Na een roerige periode was het essentieel de juiste man / vrouw te vinden voor de functie van gemeentesecretaris. Bewust hebben we gekozen voor een extern werving & selectiebureau om ons te assisteren in deze zoektocht. Maar we wilden ons niet beperken. Een aantal bureaus werd uitgenodigd.

 

Zeelenberg blonk uit door een betrokken en ’maatwerk’-gerichte aanpak. Het verschil met de standaard bureaus was meteen duidelijk: geen standaard procedure of werkwijze, bijzondere elementen verwerkt in de begeleiding. Bij de kennismaking met bureau Zeelenberg werden we nog verder verrast: Cees en Angelien vroegen ons het hemd van het lijf om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de soort kandidaat die wij zochten. Door de feedbackgesprekken werd ook voor ons scherper wat voor persoon wij zochten.

Maar het was meer dan dat: Cees en Angelien wilden ook een duidelijk beeld krijgen van onze organisatie, de cultuur, de mensen die er werken, de uitdagingen waarvoor we staan. Met diezelfde mate van betrokkenheid werden we voorbereid op het selectieproces, begeleid bij de gesprekken en werd tussentijds de feedback gegeven, waarbij eerlijkheid en oprechte betrokkenheid voelbaar was.

 

De kwaliteit van de kandidaten die wij gesproken hebben, bevestigt dat Zeelenberg bovendien beschikt over een goed netwerk. Ik kijk met veel genoegen terug op dit plaatsingsproces. En wij prijzen ons gelukkig met onze nieuwe gemeentesecretaris."